GRANITTLIA - MED KORT VEI TIL DET MESTE

Granittlia bygges i Solbergelva i Nedre Eiker kommune. Tettstedet ligger på nordsiden av Drammenselva og har ca. 6000 innbyggere. Det ligger omtrent seks kilometer vest for Drammen sentrum. Solberg senter som er Solbergelvas lokale kjøpesenter og møteplass ligger kun 800 meters gange unna.

Granittlia er ideelt for alle som ønsker å bruke mindre tid på boligen, og ønsker seg god plass, luft og frihetsfølelse. Rekkehusene blir grensende mot Jonsebrøttet og utmark mot nord. Her er det bare å ta turskoene på og begi deg ut i et variert og spennende terreng.

NABOLAGETS BESTE SOLFORHOLD?

Granittlia blir liggende i en sørvendt helling vendt mot Granittveien i Solbergelva. Her vil solen varme fra den står opp i øst til den går ned i vest. Midtsommers byr Granittlia på hele 15 soltimer.

Nabolagets beste uteplass?
For nordmenn er det en selvfølge at man skal bevege seg ut når solen er på sitt beste. Med solforholdene i Granittlia får du mulighet til å nyte solen, alene, eller i sammen med gode venner og familie. Her får alle boligene romslige takterrasser på rundt 17 kvadratmeter og private hager som varierer mellom 32 og 39 kvadratmeter.

REKKEHUSENE I GRANITTLIA

Det finnes tre hustyper med ulik planløsning. Felles for alle er at de går over tre plan og er romslige. Fasadene mot sør har et stort vindusparti som bidrar med mye lys og gir gode muligheter for å nyte den flotte utsikten. Alle rekkehusene har to bad og takterrasse.

Rekkehusene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader.

Hustype A-1 og A-2 har fire soverom som ligger i boligens underetasje og tredjeetasje, begge etasjene har egne baderom. Inngangen er plassert i første etasje, hvor du fra entreen kommer rett inn til stue og kjøkken. I stuen er det mulig å etablere et ekstra rom dersom det er ønskelig. I underetasjen er det direkte utgang til egen hage fra det ene soverommet. Noen av disse husene har en ekstra bod i garasjekjelleren.

Hustype B-1 har fire soverom hvorav det ene kan velges bort til fordel for en større stue. Soverommene befinner seg i husets underetasje, andreetasje og tredjeetasje. Inngangen er plassert i underetasjen hvor du kommer inn i en romslig entré. I første etasje finner du et romslig kjøkken med direkte atkomst til en egen hage og stuen, samt ett soverom. Badene er plassert i underetasjen og tredjeetasjen.

Alle rekkehusene har egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Dersom man ønsker ekstra plasser kan dette kjøpes.

Granittlia grenser til et friområde i vest som bidrar til å skape grønne omgivelser.

Rekkehusene selges med fastpris.