GRANITTLIA - MED KORT VEI TIL DET MESTE

Granittlia bygges i Solbergelva i Drammen kommune. Tettstedet ligger på nordsiden av Drammenselva og har ca. 6000 innbyggere. Det ligger omtrent seks kilometer vest for Drammen sentrum. Solberg senter som er Solbergelvas lokale kjøpesenter og møteplass ligger kun 800 meters gange unna.

Granittlia er ideelt for alle som ønsker å bruke mindre tid på boligen, og ønsker seg god plass, luft og frihetsfølelse. Rekkehusene blir grensende mot Jonsebrøttet og utmark mot nord. Her er det bare å ta turskoene på og begi deg ut i et variert og spennende terreng.

NABOLAGETS BESTE SOLFORHOLD?

Granittlia blir liggende i en sørvendt helling vendt mot Granittveien i Solbergelva. Her vil solen varme fra den står opp i øst til den går ned i vest. Midtsommers byr Granittlia på hele 15 soltimer.

Nabolagets beste uteplass?
For nordmenn er det en selvfølge at man skal bevege seg ut når solen er på sitt beste. Med solforholdene i Granittlia får du mulighet til å nyte solen, alene, eller i sammen med gode venner og familie. Her får alle boligene romslige takterrasser på rundt 17 kvadratmeter og private hager.

REKKEHUSENE I GRANITTLIA

Granittlia vil bestå av 27 rekkehus på 126-128 kvadratmeter. Husene går over tre plan og er romslige.
Fasadene mot sør har et stort vindusparti som bidrar med mye lys og gir gode muligheter for å nyte den flotte utsikten. Alle husene har to bad og takterrasse.

Rekkehusene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader.

Alle rekkehusene har fire soverom som ligger i husets underetasje og andre etasje, begge etasjene  har egne baderom. Inngangen til huset er plassert i første etasje, hvor du fra entreen kommer rett inn til stue og kjøkken. I stuen er det mulig å etablere et ekstra rom dersom det er ønskelig.
I underetasjen er det direkte utgang til egen hage fra det ene soverommet. Det følger med egen biloppstillingsplass til alle husene.

Boligene grenser til et friområde i vest som bidrar til å skape grønne omgivelser.

Rekkehusene selges med fastpris.

FORDELER MED Å KJØPE NYTT

  • Fast kjøpesum og ingen økning i løpet av byggetiden.
  • Mulig økning av boligens verdi selv før du har flyttet inn.
  • Mulighet til å påvirke boligens standard ved personlige tilvalg gjør at du i stor grad kan skreddersy ditt nye hjem.
  • Energieffektive, kostnadsbesparende og lydisolerte bygg med høye krav til teknisk utførelse.
  • Garantibefaring omtrent ett år etter ferdigstillelse.
  • Reklamasjonsperiode i fem år etter overtakelse.
  • Lave omkostninger.